Home / Projects /

Parlapiano Bistrot, Mola di Bari

Parlapiano Bistrot, Mola di Bari

Areazero Design Studio realizes, inside the premises for commercial use of Palazzo Introna (historical building of the end of 1700) located in the main square (Piazza XX Settembre) of Mola di Bari, the new headquarters of Parlapiano Bistrot – mixing in the kitchen.

The new Bistrot is characterized by a series of eclectic spaces rich in details including the parquet floor, the bar counter covered in wood and the large metal barrel in anthracite gray covered with a brass plate.
In addition, the intense green of the walls contrasts with the burgundy velvet and the brass furnishings and is completed by the custom wallpapers designed by Pasquale Clemente, interior designer and owner of Areazero: everything, wisely mixed, creates a unique and elegant atmosphere.

Panzeri’s lighting systems have been integrated into the project in a unique and studied way.
A combination of Zero Ellipse pendant lamps in satin brass finish was selected to illuminate the bar counter: its minimal and elegant lines fit the eclectic concept and the historical character of the building.
To the left of the bar counter, there is the table area: a large niche that houses a large seat in burgundy velvet; Silver Ring in gold leaf finish proved to be the perfect solution to complete the lighting of the environment.

Bar & Ristoranti Mola di Bari. Bari, Italia

Project Areazero Design Studio
Products Zero Ellipse, Silver Ring
Production Areazero Design Studio

Products used in the project


You might also like